Stjerne DJ’s og rappere indtager BOXLAND på Carlsberg til skaterarrangement.

 

941540_664422103584912_572294393_n

Lørdag den 8. juni vil det helt nye BOXLAND på Carlsberg blive forvandlet til et inferno af skateboardshow og livemusik. Det er tøjbutikken The Bonk, der inviterer alle friske københavnere til sommerfest, hvor de største stjerneskud på den danske Rap, Hiphop & DJ scene, TopGunn og Pato underholder.

Arrangementet skydes i gang kl. 13.00, hvor flere af de allerstørste danske skatere vil stå for underholdningen på en ny-opført rampe. Det er de danske skate-teams fra Volcom og Globe, der i højeste tempo vil vise de nyeste tricks.

Skuespilleren Mads Knarreborg, der også er kendt fra TV vil speake til showet.

”Vi har fået nogle af de allerbedste skatere i Danmark til at komme og optræde og jeg ved, at de glæder sig til at vise, hvad de kan. Jeg kan derfor kun opfordre alle til at kigge forbi, med eller uden deres eget skateboard, for at deltage i løjerne. Jeg kan godt love, at der bliver god energi og fest fra vi kommer til vi går,” siger Nils Hansen, der sammen med Christian Læssøe ejer tøjbutikken The Bonk.

DJ stjernedrys

Under arrangementet vil musikken fra nogle af de største danske DJ’s og rappere, sende rytmer ud over den gamle Carlsberg grund. TopGunn og rapperen Pato med venner, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Pixi Monroe, Dokkedal & surprise acts, sikre at hele pladsen fester med.

Det vil være muligt at prøve kræfter med DJ-faget for alle interesserede gæster, man kan hente APP’en slussen (app store), og øve sig til dagen, der vil være præmier til dem der får størst bifald.

”Takket være vores samarbejdspartnere har vi fået nogle af de allerstørste navne til at komme og underholde, og jeg kan godt garantere, at det hverken bliver kedeligt eller kommer til at gå stille for sig.
Vi er meget stolte af, at det er lykkedes at samle så store navne til vores udendørs arrangement uden at det koster noget at komme og opleve dem,” siger Nils Hansen.

Arrangementet finder sted på BOXLAND på Carlsberg fra kl. 13.00 til 23.00. Det er gratis at komme og deltage, uanset om man kommer for at se, stå på skateboard eller kommer for at høre musikken.

Skateren Nikolaj Fiske og longboarderen Alexander Bengtsen samt skatere fra Volcom og Globe teams vil på dagen dele ud af tips og tricks for de der har lyst til at prøve skate.

Bag arrangementet står tøjbutikken the Bonk, der til daglig holder til på BOXLAND, og sponsorerne Urbanears, Globe og Volcom har sørget for at musikere og underholdning kan opleves ganske gratis.

No comments yet.

Leave a Reply